dimarts, 26 d’agost del 2008

'Conferencia Internacional de Software Libre'

Seguint amb la notificació de congressos, cursos i ponències que us aviso, (quan les trobo interessants), avui us parlo del:

Conferencia Internacional de Software Libre
Málaga 2008

Ja és la cinquena edició d'aquesta conferència alternant-se Málaga amb ciutats extremenyes, així tenim que:
Tal com es comenta en el web del Congrés, l'objectiu d'aquest és:
"El objetivo de la Conferencia es mostrar el Software Libre como una realidad consolidada, más allá de una solución potente, robusta y segura, por la que es aconsejable apostar"

Es preveu l'assistència d'aproximadament 8.000 participants, això fa que es considera un dels congressos sobre software lliure més importants d'Europa.

El programa (que encara no és definitiu) és força atractiu i molt intens; per exemple hi podreu trobar:
  • Una conferència inaugural sobre el Web 2.0 a càrrec de Tim O'Reilly.
  • Tallers sobre DNI electrònic i software lliure, el software lliure per promoure la participació ciutadana, eines de treball colaboratiu en les administracions públiques, i més tallers...
  • Conferències sobre LifeRay, OpenSolaris, Robòtica, comunitats de software lliure, Business Intelligence, virtualització, OpenCMS, i més...
  • Tutorials sobre Django, Osmius, OpenIG, OpenSocial, desenvolupament de projectes d'administració electrònica mitjançant OpenCities, i més...
  • Debats sobre el software lliure i la sostenibilitat, sobre conviure o morir, sobre les TIC i la societat.
  • Comunicacions sobre casos d'èxit, la majoria estan relacionats amb administracions públiques o universitats.
  • Sessions temàtiques sobre GIS, sobre la salut, sobre les iniciatives institucionals (incloent l'OpenFWPA, una plataforma lliure de Govern Electrònic), sobre models de negoci, sobre la globalització i el canvi social, sobre educació, sobre estàndards oberts i interoperabilitat, sobre mobilitat, sobre qualitat del software, i més...
  • Sessions comercials.
  • I més...
Com podeu observar hi ha suficient contingut com per tenir veritables problemes per triar en quines activitats hi volem assistir.

Els dies del Congrés són des del dilluns 20 fins al dimecres 22 d'octubre d'enguany i es desenvoluparà en el Palacio de Ferias y Congresos de la ciutat de Málaga.

Com a curiositat comentar que han coincidit en el temps 3 esdeveniments molt interessants:
Hi ha molts dies a l'any per haver de coincidir tres propostes molt interessants en tant pocs dies, haurem de triar...


Enllaços relacionats:

Estava escoltant el disc 'Number Ones' del Michael Jackson mentre escrivia aquest post.
És un disc recopilatori dels seus millors èxits, per tant, un disc molt recomanable, especialment per a qui vulgui conèixer-lo (si és que encara hi ha algú que no conegui la seva música) o per qui no tingui res d'ell, (com era el meu cas).

(Enllaç a la seva fitxa en el meu inventari de música).