dijous, 26 de març del 2009

Cinc gots de llimonada

(Aquí tenéis disponible la versión en castellano de este post)

Fa uns dies, la Rosa em va 'enviar' una llimonada.

Haig d'agrair-li el reconeixement que em va donar, especialment venint d'ella que, tot i que tot just l'acabo de conèixer, em dóna la sensació que és d'aquelles dones que val la pena tenir-la en compte.

En el seu blog - Disfunción Pública y Modernización Administrativa - la Rosa critica, comenta, exposa les virtuts, els defectes de l'administració pública... es nota que és una d'aquelles persones preocupades per millorar el servei públic, suposo que, en el fons aquest és el principal motiu pel qual segueixo les seves opinions.

Aquest 'premi' té les seves regles, són aquestes:

1. Posar el logotip en el post o en el blog.
2. Nominar a com a mínim uns altres 5 blogs que - pel que motiu que sigui - creguis oportú donar-los el teu reconeixement.
3. Assegurar-se d'enllaçar als nominats en el post.
4. Fer saber als nominats que han rebut aquest premi mitjançant un comentari en el seu blog.
5. No oblidar-se d'enllaçar a qui et va premiar.


Els premiats...

La veritat és que m'ha resultat difícil saber a qui premiar, la veritat es que segueixo a molts blogs i considero que tots ells són dignes de rebre el meu reconeixement.

Així que he optat per premiar als blogs que provenen de persones que he conegut - en més o menys mesura - des de que estic a la blogosfera:
  • A la María (amb el seu Proyectos Personas Pasiones). Una de les primeres persones a qui vaig conèixer després de començar a escriure en el blog. Considero que és una de les persones que val la pena seguir per infinitat de motius... però em quedaré amb un: per la passió que posa en tot allò que fa.
  • A l'Elena (amb el seu El Blog de María Elena). Precisament vaig conèixer a l'Elena de la mà de la María. El seu blog és relativament recent, i no conté un volum important de posts (degut a que no té temps lliure). Tot i això m'he decidit per donar-li una llimonada ja que, després de conèixer-la (virtualment i presencialment) crec que és una dona que és capaç d'aportar molt.
  • Al Manu (amb el seu Ciudades a Escala Humana). De sempre m'ha agradat la gestió de les ciutats (suposo que això justifica en part que estigui treballant a l'Ajuntament de Barcelona). Així que és lògic que m'agradés un blog específic sobre la gestió de les ciutats. De fet, recordo haver-hi tingut alguns diàlegs interessants en posts que afectaven a Barcelona (una ciutat que m'apassiona). El Manu el premio per la qualitat i la quantitat de posts que és capaç d'escriure, reconec que em dóna molta enveja...
  • A l'Andrés Nin i al Gabiotillo (amb el seu Apuntes Electrónicos). Una altra blog sobre l'administració pública que segueixo provinent del conegut Diario del opositor tras la máscara de Gabiotillo. En els Apuntes Electrónicos hi trobem unes bones reflexions sobre l'administració pública, el servei que donen, la gestió que fan. És un blog relativament recent però molt interessant.
  • A la Dolors (amb el seu Caparazón). Una font inesgotable d'informació sobre el món web 2.0, web 3.0, comunitats de pràctica, e-learning, etcètera, etcètera, etcètera... Una persona que, coses de la vida, després de seguir el seu blog des de fa temps, fa molt poc que he descobert que vivim al mateix poble!.
  • Al Ioannes Xabier (amb el seu Oikoumene). Un blog amb clares referències polítiques sense que, al meu entendre es pugui considerar un blog polític. Des de fa molt temps que ens comentem els blogs respectius i he arribat a desgranar el seu perfil; un perfil que no comparteixo al 100% de les seves opinions però que les respecto totalment, crec que té les idees clares i les explica adequadament.
Podria haver posat molts i molts altres blogs, aquests són els primers que m'han vingut al cap. Suposo que tampoc no volia 'premiar' altres blogs 'estrella' com ara Administraciones en Red, K-Government o el de Juan Freire, blogs que també segueixo fidelment i que em nodreixen d'interessant informació.

Per acabar comentar-vos que no sóc gens partidari de seguir aquestes 'cadenes', no m'agraden gens aquells correus de l'estil 'envia això a 15 persones si vols que el teu desig es compleixi'.

Per aquest motiu he decidit saltar-me una de les normes del premi, no seguiré la cadena notificant aquest reconeixement meu a tots aquests blogs. Em consta que tots ells són assidus lectors del meu blog, qui vulgui que segueixi la cadena en el seu blog, qui vulgui que faci un comentari i qui vulgui que no faci res.

Al capdevall una de les característiques que més valoro de la blogosfera és que cadascú pot fer el que vulgui, és ben lliure de fer el que cregui convenient...


Enllaços relacionats:

6 comentaris:

Odilas ha dit...

Gràcies MArc!. Es un honor, i en aquests casos no es tracta del premi (reconeixement en sí mateix) si no de qui ve.
Un plaer compartir amb tu espais físics i virtuals.
M'hi posso a seguir la roda quan aixequi una mica el cap de apassionades obligacions ;-)
Una abraçada

Anònim ha dit...

Gràcies, Marc. També m´hi poso quan pugui...que pel que veig, això de la disponibilitat horària no és massa 2.0 ;)

Fins aviat

MarcG ha dit...

@Odilas, gràcies a tú per tenir-me en la teva 'xarxa de nodes'; segueix apassionant-te!
@dreig, també agrair-te per l'enorme dedicació que fas de divulgació del món 2.0.

A totes dues, resto a l'espera de saber a qui donareu el vostre reconeixement... tinc curiositat!

Manu ha dit...

Marc, gracias por acordarte. Cuando empezé a escribir hace unos meses nosabía muy bien quién había ahí fuera y tú fuiste de los primeros en participar en los prieros posts que más debate generaron. Y luego, además, fuiste el primer comentarista desvirtualizado (Odilas, te ganó por un par de horas, creo recordar, jeje). Y desde entonces, admiro tu vertiente musical, con tantas recomendaciones y descripciones.
Un abrazo.

MarcG ha dit...

@Manu,

La verdad es que tú blog es uno de los que sigo con más frecuencia, aunque no te comento demasiado debido a que a menudo hablas de conceptos nuevos para mi con lo que no tengo nada que aportar, (pero sí aprender!).

Por este motivo te dí mi recomendación.

Ciertamente nos vimos en el curso de Sociedad Red 2008, fue muy interesante.

Por cierto, me ha tocado co-organizar el "Día W3C en España 2009", si te interesa asistir me lo comentas.

Un saludo.

Ahmed Hamdy ha dit...

So tie some rubber gloves, hold a cocktail, wear some melodies, and get cleaned up!

5. Finish washing
All your bags are packed for your flight, but there is still a laundry basket full of work clothes last week waiting in the laundry room, huh?شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف بالاحساء
شركة كشف تسربات المياه بالاحساء