diumenge, 29 de març del 2009

"Día W3C en España 2009"

(Aquí tenéis disponible la versión en castellano de este post)

El proper dijous 16 d'abril es farà una nova sessió del "Día W3C en España".

Enguany es celebra a Barcelona i està co-organitzat per la Oficina Española del W3C, la Fundación CTIC i l'Ajuntament de Barcelona.

L'objectiu d'aquesta jornada és debatre sobre la nova generació d'estàndards web i conèixer les experiències d'organitzacions, i del públic en general, en l'aplicació dels esmentats estàndards.

La jornada estarà dividida en tres grans blocs d'interès:
  • Xarxes socials.
  • Administració electrònica.
  • Accessibilitat web.

S'ha intentat buscar ponents rellevants en el seu àmbit per augmentar la qualitat de la jornada. Per exemple està previst ponències d'autors com ara Ricardo Baeza-Yates (parlant sobre el poder del Web 2.0), Miguel Acosta (parlant del tractament i de la protecció de les dades de les xarxes socials), Miguel A. Amutio (parlant de l'esquema nacional d'interoperabilidad), Jesús García i Manuel Lavín (amb dues ponències sobre les noves WACAG 2.0), Lourdes González Perea (parlant sobre del web com la interfície ideal per a la integració dels usuaris amb discapacitat en diferents entorns), entre d'altres.

L'acte serà introduït per Pilar Conesa, Gerent d'eAdministració i Sistemes d'Informació de l'Ajuntament de Barcelona; Pablo Priesca, Director General de la Fundación CTIC i Martín Álvarez, responsable de la seu espanyola de W3C.

D'altra banda, també es pretén fomentar la participació del públic assistent.

Aquí teniu disponible l'agenda.


Personalment sóc el responsable de la part d'organització de la jornada que li ha tocat a l'Ajuntament de Barcelona.

Nota de darrera hora:

Les inscripcions a la jornada van ser tot un èxit, de fet amb només 2 dies es van exhaurir totes les places disponibles.

Per aquest motiu hem cercat una sala molt més gran per atendre a totes les inscripcions rebudes, l'objectiu de l'Ajuntament és poder atendre a totes aquestes sol·licituds, tot i que, com és lògic, això suposa un sobrecost addicional.

De fet al final es realitzarà la jornada a l'Auditori de la Torre Agbar, (amb un aforament de més de 300 places), gràcies a la col·laboració del Grup Aigües de Barcelona.

Per tant, no deixeu passar l'oportunitat d'assistir-hi i apunteu-vos a aquest formulari d'inscripció.


Enllaços relacionats:

4 comentaris:

MarcG ha dit...

Modifico el post indicant que s'ha canviat el lloc on estava previst fer la jornada, de cara a tenir-ne un amb més aforament.

Maria Elena ha dit...

Ya me he apuntado. Gracias por la info

Odilas ha dit...

Inscrita.
Gracias Marc.
Allí nos vemos.

ahmed599 ha dit...

Ideal house pest control products are the best and best ever, manufactured with the latest technology and in the largest factories under the supervision of foreign experts in this field.
ارخص شركة مكافحة حشرات