dimarts, 1 d’abril del 2008

Enquesta per millorar els estudis informàtics

Com a ex-alumne d'informàtica (de la Facultat d'Informàtica de Barcelona, FIB) em preocupa que els seus estudis segueixin tenint el prestigi i la qualitat que sempre han gaudit.

Per això, si ets un professional de l'àmbit de la informàtica, (no cal que tinguis o hagis tingut cap vincle amb la FIB), et pregaria que omplissis l'enquesta que està fent la facultat sobre les competències professionals, amb la teva aportació ajudaràs a dissenyar els nous plans d'estudis.

Us copio el correu del vicedegà:

Benvolguda amiga, benvolgut amic,

La Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) està dissenyant el nou pla d’estudis de Grau per tal d’adaptar-se a l’Espai Europeu d’Educació Superior. Aquest nou pla d’estudis ha d’estar basat en competències professionals i, per calibrar quines competències són més importants per a la indústria, la FIB necessita el teu ajut.

Hem dissenyat una enquesta, dirigida a professionals de la informàtica, amb la finalitat de conèixer quines competències consideres més importants en la feina que desenvolupes personalment o que desenvolupa el teu equip, en cas que tinguis responsabilitats sobre persones.

Omplir-la et portarà només 15 minuts. Els primers fulls són de dades personals (tot i que l’enquesta és anònima) per tal d’identificar el teu perfil i processar posteriorment les dades.

Trobaràs l’enquesta a la pàgina:

http://enquestes.fib.upc.edu/EnquestaTitulats

Si us plau, t’agrairíem que distribuïssis aquest mail entre TOTS els teus coneguts que es dediquen a la informàtica, per tal d’obtenir el màxim nombre de respostes. També t’agrairíem que responguessis a l’enquesta abans del proper 11 d’abril.

Moltes gràcies per la teva col·laboració. Per a la Facultat d'Informàtica de Barcelona és molt important la teva opinió.