dimecres, 28 de maig del 2008

IV Congrés Internet, Dret i Política

La setmana que ve, concretament els dies dilluns 2 i dimarts 3 de juny, se celebrarà la quarta edició del Congrés Internet, Dret i Política (IDP), organitzat per l'Internet Interdisciplinary Institute (IN3) de la UOC.


Us faig una transcripció de la presentació del congrés:
"El Congrés IDP - Internet, Dret i Política, impulsat pels Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya, ja s’ha consolidat com a espai de trobada anual per a totes les persones interessades en les conseqüències que l’ús massiu de les tecnologies de xarxa tenen sobre el dret i la política i en els nous reptes que planteja la interrelació entre aquests tres àmbits.

Aquesta quarta edició del Congrés s’articula entorn de dos grans eixos temàtics: per una banda, la repercussió de les noves eines de programari social –WEB 2.0– i el seu ús cada cop més massiu en les pràctiques polítiques, el govern electrònic i la seva regulació i, per l’altra, l’estat actual del debat encara obert sobre quin ha de ser el grau d’intensitat de la regulació de continguts en un context d’integració de tecnologies i de convergència digital."
La inscripció és gratuïta però l'aforament és limitat.

Teniu més informació a: http://www.uoc.edu/symposia/idp2008/

Des del meu punt de vista, sembla força interessant, de fet, coincideix amb algunes de les reflexions que ens estem fent últimament al web de l'Ajuntament de Barcelona.

Espero poder assistir-hi.


Enllaços relacionats:

Mentre estava escrivint aquest post estava escoltant una bona dosi de bon blues: Stevie Ray Vaughan, un dels mestres d'aquest tipus de música.
Amb brutals versions de cançons com ara la que dóna nom al disc: "The Sky is Crying", barrejades amb cançons pròpies com per exemple "Empty Arms". També hi trobareu una càlida versió de "Little Wing" del Jimi Hendrix.
Un disc excel·lent.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Interessant. Farè el possible per anar-hi.
Gràcies.

ahmed ha dit...

Termites are one of the most dangerous types of ants, they can threaten the infrastructure of the house, and this is something very dangerous. It is therefore essential that we seek help from the termite control company in Dammam. It has many ways in which ants can be completely eliminated and eliminated.
شركة مكافحة حشرات
شركة مكافحة النمل الابيض بسكاكا