dimarts, 27 de maig del 2008

Resposta (indirecta) a la Gaceta de los Negocios

Fa uns dies us vaig parlar d'un article de la Gaceta de los Negocios on explicava que, segons la seva opinió, la ciutat de Madrid arrassava a Barcelona en el món d'Internet, (aquest és el post).

La política de l'Ajuntament de Barcelona és no respondre aquests tipus d'articles, per tant, en aquest cas s'ha seguit aquesta opció.

No obstant, també es va decidir fer una notícia al web expressant les dades que presenta aquest així com recordant que ha estat premiat amb un premi Webby, (ja us ho vaig comentar en aquest altre post).

Em van demanar dades per redactar la notícia, aquest és el resultat, (l'original està disponible mitjançant aquest enllaç):

"El web bcn rep més d'11 milions de visites des de principi d'any
publicat el 26/05/2008 a les 12:00 h. Redacció bcn.cat

Els premis Webby, considerats els Oscar d'Internet, reconeixen per tercera vegada consecutiva el web de Barcelona en la categoria de millors webs de Government El web bcn ha duplicat el volum de visites rebudes i pàgines servides en només 4 anys si es comparem amb les dades dels darrers anys.

En total, el web ha rebut un total d’11.443.855 visites des de principi d’any fins al 22 d’abril, i ha superat la xifra de les 100 milions de pàgines servides en aquest mateix període.

De fet, durant el mes d’abril el web bcn ha rebut una mitjana propera a les 110.000 visites al dia i ha servit un milió de pàgines per dia.

Aquestes dades permeten que el web bcn obtingui la millor posició d’una web municipal d’Espanya en el rànquing mundial de tots els webs en funció del trànsit rebut, elaborat per l’empresa Alexa del grup Amazon.

Així, el web bcn es troba en la posició 15.835, seguida a distància pel web de Madrid en la posició 34.661 i A Coruña, posició 50.995.

El web bcn rep una distinció en els premis Webby

Un any més, i ja és la tercera vegada consecutiva, el web bcn ha estat distingit pels Webby Awards, que són considerats els "Oscar" d’Internet.

Concretament, el web de Barcelona ha rebut una distinció en la categoria de millors webs de Government, en què també han estat premiades altres ciutats internacionals, com ara San Francisco, Nova York, Londres i Vancouver.

Es tracta de l’únic web d’Espanya que rep aquesta distinció i que apareix a la llista d’Official Honoree List en la categoria de Government.

Els Webby Awards reconeixen els webs que destaquen per la seva qualitat, la presentació i el contingut en un nivell superior a la resta de webs analitzades, segons els paràmetres d’aquest premis reconeguts a nivell mundial."


Enllaços relacionats:

Mentre estava redactant aquest post estava escoltant el disc en directe del Robin Gibb enregistrat a Frankfurt amb la Neue Philharmonie Frankfurt Oschestra.
Per a qui no ho sàpiga, Robin Gibb és un dels tres germans Gibb que formaven el grup Bee Gees. De fet, aquest disc conté cançons memorables dels Bee Gees: "Night Fever", "How Deep is Your Love", "Massachusetts", "Jive Talkin'", "Tragedy", "Stayin' Alive", etc, i èxits propis com ara "Juliet". Un molt bon disc!.

1 comentari:

ahmed ha dit...

Final Touch Company is a cleaning company in Abha that cleans, wipes, disinfects, and disinfects floor boards, using the most effective detergent, and makes it free of any pathogens.
شركة النجوم لخدمات التنظيف
شركة تنظيف كنب بجدة
شركة تنظيف بجدة
شركة تنظيف خزانات بجدة